6.Den: Etapové hry a focení

Kdo by to byl řekl, že čas plyne tak rychle, ale 6. Den už je za námi. Stále máme pod mrakem, ale zima tady naštěstí není. Dopoledne proběhla etapa s názvem Cesta k neomezené síle. Tuto etapu vyhrálo Azalkové město. Jak tato hra probíhala a jak se děti bavily naleznete na Facebookových stránkách ZDE.

Odpoledne proběhlo focení oddílů a mixů. Fotky po roztřídění zveřejníme a také je děti dostanou ve hmotné podobě. Po focení proběhla další etapová hra, protože zítřejší počasí nebude přívětivé. Cesty Pokémonů jsou nevyzpytatelné, to víme my a teď už i děti , které si v této hře vyzkoušely, kolik štěstí stojí na jejich straně. V této hřě dominovali dva šikovní hráči a těmi byli Kuba z 12. Oddílu a Adam z 8. Oddílu. Stali se rekordmany, protože zvládli oběhnout 46 stanovišť. Dokonce jsme zvládli dohrát i turnaj ve vybíjené a po sečtení všech bodů vyhrál mix Růžový ostrov.

Včera jsme se vám zmiňovali o SHIELDu. Lehce nastínili jak ho lze využít a ano, netrvalo to dlouho a oddíly se rozhodly využít jeden ze svých SHIELDu ve prospěch večerní diskotéky. Někdo z vás určitě zastihl livestream a viděli jste, jak to děti dokážou roztočit.

Fotky ZDE a ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *