13.Den: Sportovní pouť, úklid a závěrečná diskotéka

Je to tady, už se opravdu blíží konec, ale aby naši táborníci nepřijetí domu až příliš odpočatí, ještě jsme je nechali se trošku protáhnout na naši sportovní pouti. Zopakovali si například chůzi na chůdách, trakaře, hod na cíl a mnoho dalšího. Poslechli jsme si spoustu dobré hudby a taky děti získaly možnost získat ještě nějaké ty bodíky. Po obědě proběhl velký úklid tábora a hlavně pokojů. Také se děti už zabalily a lehce chystali na diskotéku.

Odpoledne nás čekal Slavnostní nástup, kdy se vyhlásil vítěz celotáborové hry. Který mix se stal nejlepší z nejlepších? Které město má nejlepší trenéry na světě? AZALKOVÉ MĚSTO!!!!

Dále mix Třešňové město nejvíce dokázala posílit své pokémony.

Diplomy za nejlepší úklid si odnesl 5.,9.a 6.oddíl. Taky jsme vyhlásili táborníka a táborníci roku.

Po rozdání diplomů za hry, úklid a další… dostaly děti balíček s odměnami. V slušivém modrém vaku si děti odnesla spoustu dárečků a dobrot. Doufáme, že děti byly i letos spokojeny.

Večer byla na programu závěrečná diskotéka. Nikdo by nevěřil, kolik energie se v nich ještě skrývá, ale naši táborníci se vyfikly a protančily boty. Už padly i první slzičky… no jo.. už zbývá pouze pár hodin do odjezdu.

Fotky ZDE, ZDE a ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *