Všechny pokémony znáte. Co byste měli vědět dál?

Třicítka táborových pokémonů se vám představila. Některé získáte jednoduše, u některých to bude větší oříšek, no, uvidíte na táboře.

A co ještě byste k celotáborové hře Bečvani vs. Pokémoni měli vědět?

… že budete mít možnost odlovit všechny táborové pokémony, pokud se vám bude dařit více, záískáte pokéma v vyšší bojovou silou (CP), pokud se vám bude dařit méně, bude mít váš pokémon nižší CP.

… že získané pokémony budete mít možnost v průběhu tábora ještě posílit (a to buď tím, že si ho ještě odlovíte v divočině nebo tím, že splníte úkol – vycpávku, který vašeho pokémona posílí).

… že každý táborník bude mít svoji pokékartu, do které se budou průběžně zaznamenávat údaje o získaných pokémonech.

… že každý táborník bude mít svůj pokéball, který využije při etapových hrách a k chytání pokémonů v táborové divočině.

… že každý táborník bude součástí nějakého mixu a že mixy budou mít svoje barvy a budou se jmenovat podle měst v pokémoní zemi. Každý mix si hned na začátku tábora vyrobí svůj poképytlík, ve kterém si jednak budete nosit své pokébally a jednak bude sloužit jako vlajka, která bude reprezentovat váš mix.

… že jsme nezapomněli ani na program pro oddíly, společně se svým oddílem budete moci plnit výzvy.

… za splněné výzvy budete moci získat štít (shield), který bude fungovat jako imunita a díky kterému nebudete muset při některé etapě nebo oddílové činnosti plnit úkol, který se vám nebude chtít plnit.

… že posilovat získané pokémony budete moci i tím, že společně se svým mixem (pokémoním městem) budete plnit drobné úkoly – vycpávky, když budete třeba čekat na start etapy.

… že každý den budou na táboře vycházet noviny, ve kterých se dozvíte více o oddílových výzvách a o pokémonech, které bude možné ten den získat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *