Hlasování o táborovém turnaji 2023

Hlasování končí 22. 7. 2023 v 16:44!

Každý rok před táborem čeká na vedoucí těžká volba, jaký turnaj pro táborníky připravit.

Tak, aby proti sobě mohly hrát mixy (v nich jsou děti namíchány z různých oddílů, takže nebudou hrát proti sobě malí a velcí), aby jedna hra trvala 10-15 minut (jen si to spočítejte, kolik her se musí odehrát při počtu 10 mixů) a tak, aby to táborníky bavilo.

Letos bychom rádi toto rozhodnutí přenesli na bedra našich táborníků. Přehazovaná, vybíjená, hu-tu-tu-tu, indiánská házená, království nebo snad frisbee fotbal?

Hrát se bude po mixech (v mixech jsou holky a kluci z různých oddílů, takže hrát se nebude holky proti klukům a starší proti mladším).

Během tábora by se každý mix měl utkat se všemi jinými mixy, trvání jedné hry je omezeno na 10-15 minut, vyhodnocují se body (ve vybíjené „přeživší“).

Jak se hraje vybíjená a přehazka určitě víte. Ani indiánská házená a hu-tu-tu-tu (letos by to bylo poke-tu-tu) nejsou pro naše táborníky neznámou.

K frisbee fotbalu upřesňujeme, že se hraje na hřišti na fotbal, ale hraje se s frisbee talířem nebo více talíři a háže se s nimi do branek.

A znát můžete hru, která se skrývá pod názvem království, možná ji jako „vlajky“. Jedno družstvo se snaží „ukrást“ nějakou věc (žezlo, vlajku, pokemoní vejce) z hracího pole soupeře.

Jaký turnaj byste si chtěli na letošním pokemoním táboře zahrát?

  • Vybíjená (39%, 41 Hlasy)
  • Hu-tu-tu-tu (31%, 33 Hlasy)
  • Přehazovaná (19%, 20 Hlasy)
  • Indiánská házená (6%, 6 Hlasy)
  • Frisbee fotbal (3%, 3 Hlasy)
  • Království (2%, 2 Hlasy)

Počet hlasujících: 105

Nahrávání ... Nahrávání ...

Jedna odpověď na “Hlasování o táborovém turnaji 2023”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *