9. a 10. Den: celodenní výlet, kvíz, etapová hra, diskotéka

Druhý celodenní výlet nás zavedl do horských výšek a lesů. Užili jsme snad vše, co se dá na výpravě zažít. Počasí nám dalo znovu zabrat. Mraky se rozvalovaly všude kolem nás a z těch, které jsme měli nad hlavou, mžilo, poprchávalo, pršelo a lilo. Díky počasí to bylo opravdu náročné, ale všichni jsme se zdárně dostali zpět do tábora. Někteří po svých, někteří na zádech silnějších pirátů. 

Odpoledne a večer jsme nechali odpočnout znavené svaly. Mozkové závity jsme ale na pokoji nenechali a hlavy jsme si lámali při pirátském kvízu. Výkony byly velmi vyrovnané a na medailových místech byla opravdová tlačenice.

Za setmění jsme se podruhé pokusili otevřít truhlu. Čtyři další zámky byly odemčeny. Ale několik jich ještě zbývá…

Dnešní den už byl velice zdařilý. Sluníčko svítilo a nálada byla hned lepší. Dopoledne jsme trávili po oddílech a odpoledne na naše piráty čekal Křest ohněm. Naše piráty opět čekali náročné zkoušky. Kdy museli rozluštit šifru, ukázat jak jsou obratní jakou mají mušku, jak jsou na tom jejich chuťové pohárky a jiné výzvy.

A aby toho pohybu za ty dva dny nebylo málo, právě v tuto chvíli naši piráti tančí na pořádné pirátské diskotéce. Jelikož všechny posádky dokázaly během své výpravy vydělat dost mincí, mohli si tak zakoupit vstup na naši slavnou tancovačku.

Fotky naleznete na RajčetiInstagramuFacebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *