13.Den: Závěr, úklid, diskotéka

Je to tady…už jsme na konci naší spanilé plavby. Dnes to bylo naposledy, kdy naši piráti dali své síly dohromady. Dopoledne se celé naše loďstvo sešlo u truhly Johna Silvera. Ta byla však stále zamčená a proto naši piráti využili všechny jejich nakoupené a získané klíče k jejímu otevření. Povedlo se! Pirátům se opravdu podařilo truhlíku otevřít. Však nečekal na ně velkolepý poklad jak si možná mysleli, ale v truhle nalezli šátky, mapu a vzkaz Johna Silvera. Ve vzkazu stálo, že John Silver na konci svého života nebyl příliš bohatý, ale zanechal po sobě aspoň něco málo. Aby piráti mohli získat aspoň část zlata, bylo potřeba zjistit, kde se nachází. Na mapě měli zaznačená místa, kde na ně čekali hádanky, které je nakonec zavedli k Brodu řeky Bečvy. Tam nalezli zlato a mince se vzkazem, že všechno mohou utratit v Pitátském bazaru. Nikdo neodešel s prázdnou, nebojte. Po tomto náročném hledání se otevřelo i žíznivé okno a každý pirát dostal vodu se šťávou v kelímcích od našich sponzorů.

Odpoledne proběhl závěrečný nástup, kdy se vyhodnotil výherce naší pirátské celotáborové hry. Na prvním místě se objevili rovnou dvě posádky a to DELIVERY a FIERY DRAGON. Druhé místo obsadilo RAISING SUN.
Musíme vyzdvihnout, že letošní výhru za úklid vyhrál 10.oddíl. Kluci všem vytřeli opravdu zrak! Dále se rozdali další diplomy jak pro děti, ale i vedoucí a praktikanty.
Následně se všem dětem rozdaly odměny a sladkosti. A nakonec proběhl velký úklid tábora, závěrečné balení a nakonec se táborníci vydali tancovat.
Právě teď naši táborníci tancují jak o život. Užívají si každičkou minutu, co to jen jde. Už pravděpodobně padlo mnoho slz za novými, ale i starými přáteli, které rozděluje dálka a taky za novými táborovými láskami.

Zítra se rozloučíme posledním nástupem a hromadným objetím.

Fotky naleznete na RajčetiInstagramuFacebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *